A PICAMOIXONS FEM...

CURS 2011-2012

FEM INSTRUMENTS!
Aquest últim trimestre els alumnes de CM, després de votar-se entre ells per a decidir quin instrument fer, es van decantar per a fer un pal de pluja. Ells mateixos en van elaborar la fitxa: material necessari, procés de construcció,... Finalment els ha quedat uns pals de pluja magnífics!!!Però no n'han estat els únics! els de la classe de les abelles també n'han elaborat un d'altre. En aquesta ocasió ells han manufacturat un sonall. A fer soroll!!!

 DIVERTIMENTS BESTIALS!
Els alumnes de CM hem elaborat uns daus rítmics!
Cadascú s'ha fet el seu i a cada cara del dau hi hem escrit un ritme diferent. Ara només falta jugar a llençar-lo i escriure o picar el ritme que hagi sortit!


 ELS MÉS PETITS SORTIM A NAVEGAR!
Aquest primer trimestre una de les audicions que hem treballat i après ha estat "la barcarola". Aquesta és una cançó popular. Nosaltres però, hem estat escoltant i ananlitzant la versió clàssica de Jacques Offenbach. Amb ella tots hem elaborat uns titelles per simular la dansa que fan el peixos a la mar. EL VOL DEL BORINOT!
Hola de nou! els alumnes de la classe de les abelles vam treballar una audició força coneguda del compositor Rimsky Korsakov, "el vol del borinot". Vam elaborar pintures contemporànies i a la vegada abstractes tot seguint aquesta audició. Finalment ens vam fabricar la nostra batuta personalitzada i així seguir l'audició ben atents!


 AVUI TOTS SOM EN MOZART!
La classe de les abelles hem estat escoltant el duet del papagueno i la papaguena de l'òpera "la Flauta màgica". Ens ha agradat tant, que fins i tot ens hem convertit en el seu compositor: Wolfgang Amadeus Mozart. Hem descobert que hi ha veus femenines i masculines i moltes més coses!
CURS 2010-2011


BALL DE NANS


CANTEM CORRANDES

EL BALL DE L'ÀLIGA DE VALLS


Untitled from ZER El francolí on Vimeo.


Untitled from ZER El francolí on Vimeo.


Untitled from ZER El francolí on Vimeo.


Untitled from ZER El francolí on Vimeo.


Untitled from ZER El francolí on Vimeo.


Untitled from ZER El francolí on Vimeo.
BALL FRANCÈS

ENS SALUDEM TOT BALLANT

L'acord major a l'Home de Cromanyó

Els grans cantem El Ball de la Maniera